Profiel

Wie ben ikMark de Bruijn

Na het afronden van het Gymnasium Camphusianum te Gorinchem in 1992, heb ik een jaar Psychologie gestudeerd  aan de Universiteit van Amsterdam. In deze periode realiseerde ik me dat de techniek beter bij mij paste en besloot ik HTS Weg- en Waterbouwkunde in Dordrecht te gaan doen. Na het behalen van mijn diploma heb ik een jaar in Franstalig Zwitserland gewoond en gewerkt. Ik heb daar de kennis van het technisch Frans opgedaan. In 2000 ben ik teruggekeerd naar Nederland en ben ik bij Boskalis gaan werken.

In 15 jaar tijd was ik bij vele (internationale) projecten betrokken, en heb daarbij diverse rollen ingevuld. Van uitvoerder tot calculator, van projectleider tot tendermanager,  ik heb altijd op projectmatige basis samengewerkt.

Ook ben ik nauw betrokken geweest bij cultuur- en verandertrajecten op het gebied van (integrale)veiligheid en samenwerking.

In 2014 ben ik de mogelijkheden gaan onderzoeken om als zelfstandige verder te gaan. Aan het eind van dat jaar heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt, en ben ik per 1 januari 2015 als zelfstandig ondernemer (zzp) gestart met mijn eerste opdracht bij Mourik in Groot-Ammers.

Wat doe ik

De naam van mijn onderneming is De Bruijn Project Support. Ik lever capaciteit op het gebied van tender- en projectmanagement en meerwaarde door het verbeteren van processen en samenwerking waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel uitmaakt. De support bestaat uit diverse rollen. Hierbij valt o.a. te denken aan:

  • Tendermanager
  • Projectleider
  • Uitvoerings- of realisatiemanager
  • Kennismanagement
  • Coaching